Info-Billeder

Billeder fra Katbakken.

Natur/teknik hytte

I Natur/teknik hytten finder du borde og stole til ca. 40 personer. Der er køleskab, kaffemaskine og en kogeplade samt kogekedel. Udvendigt findes vandhane og overdækket terrasse med borde/bænke. Der er etableret overdækket grill plads i forbindelse med hytten.  

Se side »

Shelter-område

I shelter-området findes 3 sheltere med plads til ca. 10 personer i hver. Der er overdækket spiseplads med bord-/bænkesæt. Der er etableret udekøkken med vand på pladsen. Shelterne vender med front mod fælles bålplads.      

Se side »

Teltpladser

I området er der etableret et område beregnet til teltovernatning. Teltpladserne ligger hyggeligt afskærmet af beplantning til alle sider. Der er to områder med en niveaumæssig forskydning.  

Se side »

Forhindringsbane

Forhindringsbanen på stien rundt om hele området byder på mange udfordringer. Man kan naturligvis også nøjes med en afslappende vandretur ad stien, der er belagt med flis.

Se side »

Multtoilet

Multtoilettet findes i nærheden af shelter-området. Der er lys i rummet. Toilettet er åbent for alle brugere af området.

Se side »

Hytte med klatrevæg

  I skovområdet mellem amfipladsen og parkeringsarealet er bygget et tårn med klatrevæg og brandmandsstige ned fra hytten, der er i tårnet. I hytten er der fast bænk på væggen. Et rigtigt hyggested for den lille gruppe.  

Se side »