Info-Billeder

Billeder fra Katbakken.

Natur/teknik hytte

I Natur/teknik hytten finder du borde og stole til ca. 40 personer. Der er køleskab, kaffemaskine og en kogeplade samt kogekedel. Udvendigt findes vandhane og overdækket terrasse med borde/bænke. Der er etableret overdækket grill plads i forbindelse med hytten.                      

Shelter-område

I shelter-området findes 3 sheltere med plads til ca. 10 personer i hver. Der er overdækket spiseplads med bord-/bænkesæt. Der er etableret udekøkken med vand på pladsen. Shelterne vender med front mod fælles bålplads.      

Teltpladser

I området er der etableret et område beregnet til teltovernatning. Teltpladserne ligger hyggeligt afskærmet af beplantning til alle sider. Der er to områder med en niveaumæssig forskydning. Der er overdækket bord-/bænksæt på den øverste plads.  

Forhindringsbane

Forhindringsbanen på stien rundt om hele området byder på mange udfordringer. Man kan naturligvis også nøjes med en afslappende vandretur ad stien, der er belagt med flis.  

Multtoilet

Multtoilettet findes i nærheden af shelter-området. Der er lys i rummet. Toilettet er åbent for alle brugere af området.

Hytte med klatrevæg

  I skovområdet mellem amfipladsen og parkeringsarealet er bygget et tårn med klatrevæg og brandmandsstige ned fra hytten, der er i tårnet. I hytten er der fast bænk på væggen. Et rigtigt hyggested for den lille gruppe.